Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Der er 933 varer.

Fodplejeprodukter

Kallistos Equipment har et bredt sortiment af professionelt udstyr til klinisk fodpleje. Vi sælger nyt såvel som brugt udstyr, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Se hele vores udvalg af fodplejeprodukter, fodplejeudstyr og instrumenter herunder og kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller professionel rådgivning. Vi sætter en ære i altid at levere de bedste løsninger.

Fodplejeudstyr til sundhedssektoren

Når du skal behandle en klient, er det vigtigt, at du har adgang til det rigtige udstyr. Vi har forhandlet fodplejeudstyr til klinikker og hospitaler siden 1990, og med mere end 25 års erfaring er vi specialister på området. Vi har på den baggrundt et bredt sortiment i mange forskellige prisklasser, der kan opfylde netop dine behov og dine patienters behandlingskrav. Vi har også et udvalg af brugt fodplejeudstyr. Det er en god løsning, hvis du ikke har et stort økonomisk råderum, eller hvis du gerne vil teste en billig løsning af, inden du foretager en større investering. Er du for eksempel ny fodterapeut, er det rart at kunne prøve billigt fodterapeutudstyr, før du laver den helt store investering. Det mener vi, er en fair måde at drive forretning på.

Pleje af fødder giver velvære

Som fodterapeut har du en vigtig opgave, der på sin vis er todelt. På den ene side skal du udføre et stykke manuelt arbejde for at afhjælpe de fodproblemer, som dine patienter har. På den anden side giver pleje af fødder også det enkelte menneske en følelse af velvære. For at du kan levere den ydelse, som dine patienter efterspørger, skal du sikre dig optimale arbejdsforhold. Derfor bør du investere i professionelle fodplejeprodukter og ergonomisk inventar, som på bedste vis bidrager til, at du har optimale arbejdsforhold. Hos Kallistos kan vi hjælpe dig med netop det. Husk i øvrigt, at oplevelsen af din service i høj grad afhænger af, hvorvidt du benytter dig af gode fodplejeprodukter og godt fodterapeutudstyr eller ej.

Få mere at vide om vores fodplejeprodukter

Uanset hvad dine behov er, sidder vi klar til at hjælpe dig med at vælge den mest fornuftige løsning. Det kan være vanskeligt at finde rundt i alle de fodplejeprodukter, som er på markedet, og det er kun naturligt, hvis du har brug for hjælp til at manøvrere. Hos Kallistos har vi den fornødne indsigt og ekspertise i både fodterapeutudstyr og fodplejeudstyr til at sikre dig en god løsning.

Varer sidevis

Varer sidevis

Referencer
Nyhedsbrev
Grenke Leasing
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017