Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 153 varer.
Indlægs / Aflastnings materiale

Fodindlæg

Er du fodterapeut, eller beskæftiger du dig på anden vis professionelt med forebyggelse eller behandling af problematiske fødder? Så har vi alle de produkter, du har brug for – find dem via underkategorierne nederst. Hos Kallistos Equipment sætter vi stor ære i at levere topmoderne løsninger med afsæt i dit og dine klienters behov. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Stort udvalg af fodindlæg til sundhedssektoren

Når du tager imod en patient eller en klient i din praksis, er det vigtigt, at dine produkter kan løse individuelle behov. Arbejdet kræver dine professionelle øjne, men du er også afhængig af at have adgang til en række fodindlæg, som hver for sig kan løse forskellige problemer. Den mulighed giver vi dig her hos Kallistos Equipment, hvor vi blandt andet kan tilbyde dig:

  • Knystbeskyttere.
  • Småaflastninger og såler.
  • Silikoneindlæg til aflastning af eksempelvis hælspore.
  • Forfodsindlæg til aflastning.
 

Dertil råder vi naturligvis over en lang række andre produkter, så du hurtigt og effektivt kan sætte ind over for både almindelige og mindre udbredte problemer med fødderne. Med de rette muligheder for behandling optimerer du dine egne arbejdsbetingelser, mens du på samme tid forbedrer dine kunders behandling og oplevelse af behandlingen.

Bliv klogere på alle vores fodindlæg

Uanset om du er på udkig efter indlæg til hælspore, indlæg til nedsunken forfod eller noget helt tredje, har vi hos Kallistos Equipment et mål om, at du skal kunne finde præcis, hvad du mangler. Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan løse dine udfordringer. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med redskaber til smukke og sunde fødder. 

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017