Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 44 varer.
Rejse / Støttestrømper

Støttestrømper og kompressionsstrømper

Hos Kallistos Equipment fører vi et bredt udvalg af kompressions- og støttestrømper, så vi kan imødekomme ethvert behov både hos kvinder og mænd. Alle vores støttestrømper er af høj kvalitet, og du finder dem naturligvis i forskellige størrelser og med den grad af kompression, du har behov for. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Støttestrømper til ethvert formål

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har behov for en støttestrømpe. Kompressionsstrømpen kan virke forebyggende på blodpropper i benene, der eksempelvis kan opstå ved længere flyrejser eller anden immobilitet. Dertil har støttestrømpen en lindrende effekt på åreknuder. Og så kan diabetikere og gravide også nyde godt af strømpens evne til at forbedre blodomløbet. Herunder kan du se nogle af de modeller, du kan købe her på siden:

  • Støttestrømper til gravide.
  • Selvsiddende støttestrømper.
  • Ten Toe Training-strømper.
  • Knæstrømper.

Hvor støttestrømper før i tiden sjældent var særligt kønne, ligner mange af modellerne i dag ganske normale strømpebukser eller herrestrømper. Det betyder, at du kan bevare dit udtryk og på samme tid passe godt på dit helbred. Både gravide kvinder, diabetikere, ældre mennesker og folk, der har haft en blodprop i benet, kan få behov for en støttestrømpe. Og her er det vores opgave at levere et produkt, som lever op til forventningerne – og lige en smule mere. 

Vil du vide mere om støttestrømper?

Hos Kallistos Equipment sætter vi en ære i at hjælpe alle med at finde præcis den strømpe, som passer til deres behov. Skulle du få brug for hjælp, skal du således ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at guide dig, hvis du har tvivlsspørgsmål eller brug for et godt råd – uanset om du har brug for støttestrømper, ankelstrømper eller noget helt tredje.

Læs mere: https://www.ibicicalze.com/en/

Varer sidevis

Varer sidevis

Esthetique
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017