Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 41 varer.
Behandlingslejer

Massagebrikse og behandlerbrikse

Hos Kallistos Equipment finder du et bredt og varieret udvalg af massagebrikse. Lige fra den traditionelle til den mere sofistikerede behandlerbriks. Det betyder, at du altid kan finde, hvad du mangler – uanset dine behov. Klik på underkategorierne herunder for at se mere. Har du specielle ønsker eller brug for professionel rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os

Behandlerbrikse til sundhedspersonale

Når du skal behandle eller undersøge en patient eller en klient enten i din praksis eller på et hjemmebesøg, er den rette behandler- eller massagebriks en vigtig brik. Hos Kallistos Equipment kan vi blandt andet tilbyde følgende typer, hvor både sikkerhed, funktionalitet og brugervenlighed er i top: 2-, 3-, 4- og 5-delte behandlerbrikse, bobath-lejer og transportable behandlerbrikse.

Vi sætter en ære i at tilbyde dig holdbare løsninger, hvor kvaliteten er i top og står mål med prisen. Dertil kan du også finde tilbehør til alle massagebrikse, hvis behovet skulle opstå. Uanset om du vælger en avancereret elektronisk styret model, eller du blot skal bruge en transportabel massagebriks, kan du altid være sikker på, at Kallistos Equipment leverer varen. 

Kontakt os, hvis du vil vide mere om massagebrikse

Når du skal vælge en massagebriks eller en behandlerbriks, kan der være mange forskellige spørgsmål at tage stilling til. Og helt afhængigt af formålet med behandlerbriksen er der en række elementer, som du bør undersøge. Derfor står vi til din rådighed, hvis du vil vide mere. Kontakt os – så hjælper vi dig med at få præcis den massagebriks, der svarer til dine behov.

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017