Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 44 varer.
Pigmenter

Pigmenter fra Goldeneye Coloressense 

Hos Kallistos Equipment finder du et stort udvalg af pigmenter fra Goldeneye Coloressense. Vi fører mere end 20 forskellige farver og nuancer, der alle kan blandes til nye, unikke nuancer. Du kan bruge pigmenterne til al slags mikropigmentering, heriblandt bryn, læber, eyeliner, highlight, camouflage, medicinsk camouflage, korrektioner af andre farver og tricopigmentering.

Organiske og allergivenlige pigmenter

Pigmenterne fra Goldeneye Coloressense er udviklet efter alle gældende regler i EU og sikre at bruge for allergikere. Fælles for alle pigmenterne er, at de:

  • er sterile og gennemtestede
  • er ISO-certificerede i henhold til DIN EN ISO 9001:2008
  • ikke indeholder tungmetaller (nikkel, bly m.fl.)
  • ikke indeholder PAH (aromatiske kulbrinter) og NDELA (nitrosaminer)
  • er veganske og halal-godkendte.
 

Med pigmenter fra Goldeneye Coloressense sikrer du derved dine kunder en skånsom og effektiv behandling. Pigmentkornene har altid samme størrelse, så du opnår et ensartet, professionelt resultat hver gang. De er organiske, yderst stabile og udtørrer ikke.

Få mere at vide om pigmenter

Har du spørgsmål til vores pigmenter eller mikropigmentering i almindelighed, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at rådgive kosmetologer om valg af produkter, herunder anvendelsesmuligheder, indholdsstoffer og lignende. Du kan også læse mere om pigmenterne på producentens hjemmeside: http://goldeneye.dk/pigmenter/.

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017