Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 196 varer.
Fysioterapi / Massage

Fysioterapiudstyr 

Hos Kallistos Equipment har vi et bredt og varieret udvalg af fysioterapiudstyr, og vi kan hjælpe dig, uanset om du har et stort eller lille behov. Find vores udstyr via underkategorierne herunder, eller kontakt os, og få et uforpligtende tilbud. Som fysioterapeut bruger du din egen krop meget, og derfor er det vigtigt, at du vælger udstyr, der er ergonomisk korrekt og fungerer optimalt. 

Massageprodukter og massageudstyr til fysioterapeuter

Med mere end 34 års erfaring er vi eksperter i salg af udstyr til fysioterapeuter. Vi holder os konstant opdaterede med ny viden og nye, innovative produkter, så vi kan forsyne dig med de bedste massageprodukter og det mest tidssvarende massageudstyr. Vores produktsortiment rummer blandt andet behandlingslejer, træningsbænke, klinikstole og lamper.

Dertil fører vi naturligvis også andre produkter. For eksempel anatomiske plakater, massageolie og apparater, som du kan bruge ved massage. Når du skal give dig selv de bedste arbejdsbetingelser og samtidig sikre, at dine klienter får en god oplevelse hos dig, gælder det om at vælge effektivt, sikkert og gennemtestet fysioterapiudstyr. Det får du hos Kallistos Equipment. 

Få mere at vide om vores fysioterapeutudstyr

Hvis du har spørgsmål eller på anden vis ønsker at rådføre dig med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon og mail og kan hurtigt hjælpe dig videre og sørge for at finde præcis den løsning, som bringer dig sikkert i havn. Når du handler hos Kallistos, er du sikret en professionel handel hver gang. Det sætter vi nemlig en ære i. Underkategorier

 • Behandlingslejer
  Massagebrikse og behandlerbrikse Hos Kallistos Equipment finder du et bredt og varieret udvalg af massagebrikse. Lige fra den traditionelle til den mere sofistikerede behandlerbriks. Det betyder, at du altid kan finde, hvad du mangler – uanset dine behov. Klik på underkategorierne herunder for at se mere. Har du specielle ønsker eller brug for professionel rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os.  Behandlerbrikse til sundhedspersonale Når du skal behandle eller undersøge en patient eller en klient enten i din praksis eller på et hjemmebesøg, er den rette behandler- eller massagebriks en vigtig brik. Hos Kallistos Equipment kan vi blandt andet tilbyde følgende typer, hvor både sikkerhed, funktionalitet og brugervenlighed er i top: 2-, 3-, 4- og 5-delte behandlerbrikse, bobath-lejer og transportable behandlerbrikse. Vi sætter en ære i at tilbyde dig holdbare løsninger, hvor kvaliteten er i top og står mål med prisen. Dertil kan du også finde tilbehør til alle massagebrikse, hvis behovet skulle opstå. Uanset om du vælger en avancereret elektronisk styret model, eller du blot skal bruge en transportabel massagebriks, kan du altid være sikker på, at Kallistos Equipment leverer varen.  Kontakt os, hvis du vil vide mere om massagebrikse Når du skal vælge en massagebriks eller en behandlerbriks, kan der være mange forskellige spørgsmål at tage stilling til. Og helt afhængigt af formålet med behandlerbriksen er der en række elementer, som du bør undersøge. Derfor står vi til din rådighed, hvis du vil vide mere. Kontakt os – så hjælper vi dig med at få præcis den massagebriks, der svarer til dine behov.
 • El-terapi / Laser
 • Klinikstole
 • Varme og klude
 • Lamper
 • MTT
 • Træning
 • Forbrugsartikler
 • Anatomisk Plakat
 • Kitler
  Lækre kitler fra Canadiske Noel Asmar til alle behandlere
 • fysioline-behandlingslejer

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017