Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Allpresan Podoexpert Anti Callus Skum Creme 125 ml.

Allpresan Podoexpert Anti Callus Skum Creme (Brun) -til den meget tørre og forhornede hud

Anvendes 2 x dagligt

Med den patenterede og reparerende BarrioExpert Lipo2 Repair Technology  der reparerer hudens lipider på kun 4 uger

Allpresan Podoexpert Anti-Callus er til daglig pleje af forhornet hud på fødderne. Huden blødgøres mærkbart og callusiteter reduceres

Ikke fedtende og åndbar formel - strømper kan påføres straks efter smøring

Indeholder ikke parfume, farvestoffer eller konserveringsstoffer

Flere detaljer

PODOEXPERT, har den sidste nyudviklede og patenterede formel fra Allpresan®, med Lipo² Hud-reparerende teknologi. Lipo² teknologien gør at hudens lipider bliver repareret mere effektivt end set før.

Hvis man forestiller sig hudens barriere som et puslespil og der mangler nogle ”brikker”, vil disse manglende brikker være de lipider der ikke er intakte. Lipo² teknologien tilfører de manglende brikker til huden, således at den er intakt. Hudens lipider har stor betydning for fugtbalancen og hudens modstandskraft.

Lipo² teknologien er perfekt til alle, der behøver ekstra fugt i dybden og ekstra reparation af hudens overflade. PODOEXPERT er den mest reparerende linje i Allpresan® serien og anbefales altid til de hudtyper, der har behov for mest. De fleste produkter i Allpresan® serien indeholder ikke parabener eller parfume og mange af seriens produkter er anbefalet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund.

Ved at anvende Allpresan® produkter får patienten en massiv tilførsel af fugt uden at huden lukkes til. Huden kan ”ånde”.

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017