Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Betingelser

Salg- og leveringsbetingelser:

Generelle oplysninger

Kallistos Equipment
CVR nr. 19371190
Naverland 14 – 2600 Glostrup DK
info@kallistos.dk
Tlf. 39272319
År.1992/1996

Ved formidlingskøb (Naverland 14 – 2600 Glostrup).

Betaling

På kallistos.dk kan der betales med:
Dankort (gebyrfrit)
Mobile Pay 778072
Kontant (ved fysisk afhentning af varer) 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra kallistos.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

BEMÆRK! 50 kr. i ekspeditionsgebyr ved køb under 500 kr.

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster: ( ca.)

 • 0-1 kg.       55,00
 • 1-5 kg.       75,00
 • 5-10 kg.     93,00
 • 10-15 kg.  105,00
 • 15-20 kg.  120,00
 • 20-25 kg.  140,00
 • 25-30 kg.  160,00
 • Over 30 kg. Forhør om fragt pris.

 
Levering sker med GLS. Leveringstiden er mandag til fredag. Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge, Island Spanien og Færøerne.

 ”For at modtage din vare fra os, skal du have en adresse hvor du kan modtage varer i dagtimerne, firma registrering CVR og ikke være registreret i RKI.

Fortrydelsesret

Du har 8 dages fortrydelsesret, når du handler på kallistos.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 8 dage efter den dag du;

a)     har modtaget din vare

b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)     får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

Du skal inden 8 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved  skriftlig henvendelse til info@kallistos.dk , eller telefonisk på 39272319. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vare modtages kun retur i original embalasje.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for olier,cremer,hårfjerningsprodukter herunder voks og sugar samt produkter der ikke tåler skiftende temperaturer.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. (indsæt beløb) DKK.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:                                                                                                      

 1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

 1. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt herunder olier, cremer , farver fra Goldeneye og AP Sugar produkter.

 

 1. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

 1. levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

 1. aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

-          du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest  8 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Kallistos Equipment
Naverland 14
2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet mod forudgående aftale.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Kallistos.dk har du selvfølgelig 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten får varen repareret, ombytte eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter modtagelse af varene dvs. senest 8 dage og er der mangler eller skade på det fremsendte, skal det straks underrettes til os. 
 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Naverland 14 – 2600 Glostrup

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på kallistos.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

CVR nr.

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos DanaWeb i samarbejde med Kallistos Equiment og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne disse slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og Bogholderiet for Kallistos Equipment har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på Kallistos.dk er Direktør Christian Gammeljord.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  

Oplysninger afgivet til Kallistos.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

 

Som registreret hos Kallistos Equipment har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kallistos Equipment via e-mail klinik@kallistos.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Christian Gammeljord. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Evelyn Ullerichs, Naverland 14 – 2600 Glostrup eu@kallistos.dk varer indenfor fodpleje.

Christian Gammeljord , Naverland 14 – 2600 Glostrup cg@kallistos.dk

 


Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017