Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Handsker

Der er 16 varer.
Handsker

ENGANGS HANDSKER

Vi forhandler mange typer af handsker, i forskellige materialer. Vi har bl.a polysilk, latex, vinyl og nitril. Vi tilbyder de fleste af vores handsker i størrelserne X-Small, Small, Medium, Large og X-Large. Da der igennem de sidste 2 år har været voldsom efterspørgsel på engang handsker, er der store prisudsving. Den store efterspørgsel og langt mindre produktion er den primære årsag til denne pris forøgelse. En sidste udfordring af fragtpriser der er steget med mere end 200% på langt de flest produktionslande herunder Kina, Malaysia, Thailand og Korea. Vi har igennem mange år samarbejder med flere af de store danske producenter og importører. Ydermere er vi i dag selv importør af nitril handsker fra INTCO fra Kina som er en af verdens største producenter af engang handsker og kitler til sygehussektoren. Alle handsker lever op til de af sikkerhedsstyrelsen udstukne regler.

HVAD SKAL DU BRUGE HANDSKER TIL?

Det er vigtigt at engangshandsker anvendes korrekt, dvs. at de er hele, rene, tørre indeni og ikke benyttes i længere tid end absolut nødvendigt. Bær derfor ikke ringe eller armbåndsure under arbejdet med engangshandsker på, og tør hænderne godt efter evt. håndvask inden handskerne tages på.

LATEX

Engangshandske i god kvalitet. Er meget elastiske og har en god pasform og god gennemfølingsevne. Yder stor sikkerhed mod brud. Fremstillet af ren naturgummi og har et lavt indhold af latexproteiner, velegnet til klinik behandlinger. 

NITRIL

Handsker af 100% Nitril er fri for allergifremkaldende latexprotein, som enkelte kan udvise allergiske reaktioner overfor. Handskerne er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Kan bruges som husholdningshandske til groft arbejde. Beskytter mod olie, rengøringsmidler, vand, rensemidler, snavs mm. Meget anvendeligt til klinik behandlinger.

Nitril yder god beskyttelse mod kemikalier.

VINYL

Transparente vinylhandsker i excellent-model produceret af danske Abena. Handskerne har en glat overflade og er desuden fri for latexproteiner, Phthalater og acceleratorer.

Vinylhandskerne her er egnet til ikke fede fødevarer og korte rengøringsopgaver uden stærk kemi.

 

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017