Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 44 varer.
Rejse / Støttestrømper

Støttestrømper og kompressionsstrømper

Hos Kallistos Equipment fører vi et bredt udvalg af kompressions- og støttestrømper, så vi kan imødekomme ethvert behov både hos kvinder og mænd. Alle vores støttestrømper er af høj kvalitet, og du finder dem naturligvis i forskellige størrelser og med den grad af kompression, du har behov for. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

Støttestrømper til ethvert formål

Der kan være mange forskellige grunde til, at du har behov for en støttestrømpe. Kompressionsstrømpen kan virke forebyggende på blodpropper i benene, der eksempelvis kan opstå ved længere flyrejser eller anden immobilitet. Dertil har støttestrømpen en lindrende effekt på åreknuder. Og så kan diabetikere og gravide også nyde godt af strømpens evne til at forbedre blodomløbet. Herunder kan du se nogle af de modeller, du kan købe her på siden:

  • Støttestrømper til gravide.
  • Selvsiddende støttestrømper.
  • Ten Toe Training-strømper.
  • Knæstrømper.

Hvor støttestrømper før i tiden sjældent var særligt kønne, ligner mange af modellerne i dag ganske normale strømpebukser eller herrestrømper. Det betyder, at du kan bevare dit udtryk og på samme tid passe godt på dit helbred. Både gravide kvinder, diabetikere, ældre mennesker og folk, der har haft en blodprop i benet, kan få behov for en støttestrømpe. Og her er det vores opgave at levere et produkt, som lever op til forventningerne – og lige en smule mere. 

Kompressionsstrømper – med medicinsk dokumenteret effekt
Kompressionsstrømper – også kaldet medicinske kompressionsstrømper er betegnelsen for specialstrømper, hvor effekten altid er klinisk testet og dokumenteret.

Kompressionsstrømper er inddelt i kompressionsklasser (1-4) efter deres effekt på kredsløbet, så man kan udvælge den type strømpe, der passer netop til ens ønske og behov. 
Læger ordinerer ofte kompressionsstrømper til visse lidelser, og i disse tilfælde er det også lægens ansvar at angive hvilken kompressionsklasse, der passer til den enkelte persons behov.
Kompressionsstrømper skal altid bestemmes i størrelse på baggrund af nøje individuel måltagning.

Kompressionsklasserne

  • Klasse 1 strømper (18-21 mmHg) – giver let overfladepåvirkning og let kompression på hud, muskler og de årer (venerne), der fører blodet tilbage til hjertet. Disse kan med stor fordel benyttes i stedet for almindelige støttestrømper som rejse- og sportsstrømper, da man derved er garanteret den givne kompressionseffekt, som producenten foreskriver. 
  • Klasse 2 strømper (23-32 mmHg) – giver markant mere kompression end klasse 1, såkaldt middel/moderat kompressionseffekt med en målbar dybdevirkning i vævet også.

 

Kompressionsstrømper i klasse 1 og 2 kan med fordel benyttes af følgende personer:

  • gravide med vand i benene for at forebygge åreknuder.
  • personer på rejse for at undgå trætte ben og blodpropper.
  • personer med længere tids stillesiddende eller stillestående arbejde for at undgå træthed og åreknuder.
  • aktive personer under og efter længerevarende fysisk aktivitet for at øge præstationsevnen og stimulere til hurtigere restitution – såkaldte sportskompressionsstrømper.

 

Kompressionsstrømper i klasse 3 og 4 – giver meget kraftig kompressionseffekt med stærk dybdevirkning. Strømper i disse klasser må kun købes og benyttes efter vurdering og anbefaling af praktiserende læger, speciallæger eller andet sundhedspersonale med uddannelse indenfor området.

 Vil du vide mere om støttestrømper?

Hos Kallistos Equipment sætter vi en ære i at hjælpe alle med at finde præcis den strømpe, som passer til deres behov. Skulle du få brug for hjælp, skal du således ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at guide dig, hvis du har tvivlsspørgsmål eller brug for et godt råd – uanset om du har brug for støttestrømper, ankelstrømper eller noget helt tredje.

Læs mere: https://www.ibicicalze.com/en/

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje
Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017