Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:39 27 23 19

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 125 varer.
Permanent makeup

Permanent makeup 

Hos Kallistos Equipment finder du et bredt sortiment af produkter til permanent makeup. Via underkategorierne nederst på siden kan du se hele vores udvalg og finde den løsning, som passer til dine behov. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os her – så sørger vi for, at du får professionel assistance og opklaret alle dine spørgsmål. 

Permanent makeup til klinikker og professionelle

Når du skal udføre permanent makeup – uanset om der er tale om øjenbryn, eyeliner, lipliner, medicinsk pigmentering eller hovedbundspigmentering– skal du være opmærksom på, at du er ved at forandre en persons udseende varigt. Dette kræver adgang til grundig uddannelse, det bedste udstyr og stabile pigmenter, og derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten. Hos Kallistos Equipment kan vi hjælpe dig med:

  • organiske pigmenter, der dækker alle behov ved permanent makeup og mikropigmentering
  • startkits med alt til at komme i gang
  • nåle i varierende størrelser, der dækker alle behov ved alle behandlinger
  • kurser for både nybegyndere og erfarne
  • støtteprodukter til behandlinger med permanent makeup.
 

Alle vores produkter er gennemtestede og af mærket Goldeneye, der sikrer både dig og din kunde en god oplevelse og et flot resultat. Når du udfører et stykke arbejde, som kræver en høj grad af præcision, er det vigtigt, at du har adgang til de rette nåle og de bedste farver. Det sikrer både et professionelt look og en høj grad af brugervenlighed – uanset om du arbejder med areola, hairstrokes, powderbrows, nanobrows, scalp eller lignende.

Permanent makeup-kursus for professionelle

For at blive godkendt til at udføre behandlinger med permanent makeup, skal du igennem et grundigt kursusforløb. På den måde sikres den høje kvalitet og tilfredse kunder. For at komme godt i gang er et undervisningsforløb af høj kvalitet essentielt, og et godt undervisningsforløb afhænger i høj grad af underviseren.

Din underviser i Goldeneye permanent makeup er Bettina Møller. Hun er uddannet kosmetiker, makeup artist og mikropigmentist og har igennem tiden arbejdet med flere førende mærker indenfor permanent makeup. Bettina underviser på alle Goldeneye-kurser i Danmark og yder løbende support til alle, der har været på kursus. Læs mere om kurset her.

 

Underkategorier

  • Apparater
  • Pigmenter
    Pigmenter fra Goldeneye Coloressense  Hos Kallistos Equipment finder du et stort udvalg af pigmenter fra Goldeneye Coloressense. Vi fører mere end 20 forskellige farver og nuancer, der alle kan blandes til nye, unikke nuancer. Du kan bruge pigmenterne til al slags mikropigmentering, heriblandt bryn, læber, eyeliner, highlight, camouflage, medicinsk camouflage, korrektioner af andre farver og tricopigmentering. Organiske og allergivenlige pigmenter Pigmenterne fra Goldeneye Coloressense er udviklet efter alle gældende regler i EU og sikre at bruge for allergikere. Fælles for alle pigmenterne er, at de:er sterile og gennemtestede er ISO-certificerede i henhold til DIN EN ISO 9001:2008 ikke indeholder tungmetaller (nikkel, bly m.fl.) ikke indeholder PAH (aromatiske kulbrinter) og NDELA (nitrosaminer) er veganske og halal-godkendte.  Med pigmenter fra Goldeneye Coloressense sikrer du derved dine kunder en skånsom og effektiv behandling. Pigmentkornene har altid samme størrelse, så du opnår et ensartet, professionelt resultat hver gang. De er organiske, yderst stabile og udtørrer ikke. Få mere at vide om pigmenter Har du spørgsmål til vores pigmenter eller mikropigmentering i almindelighed, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at rådgive kosmetologer om valg af produkter, herunder anvendelsesmuligheder, indholdsstoffer og lignende. Du kan også læse mere om pigmenterne på producentens hjemmeside: http://goldeneye.dk/pigmenter/.
  • Nåle
  • Tilbehør
  • Kits
  • Pleje
  • Microblading

Varer sidevis

Varer sidevis

Hudpleje




Vigtig information!

Ekstraordineret lukket
d. 15 og 19 maj 2017